Què faig

(tinta i píxels)

Google diu que darrera la pantalla el contingut és el rei. També ho pensa qualsevol companyia que es preocupi pel seu posicionament orgànic a Internet. Però el contingut pot ser escrit, parlat, visual, en tinta i en píxels. A mi m’obre els ulls el de qualitat; que es crea amb una estratègia d’acció, desperta curiositat i queda en el record. Per això m’agrada acurar el contingut en comunicació, m’interessa el món digital i m’apassionen les pàgines escrites. Per això et puc ajudar en:

Assessorament. Amb idees, planificació i millora per a mitjans. En comunicació institucional, corporativa i empresarial per a organitzacions grans o petites. També per a emprenedors.

Continguts. Redacció d’articles, entrevistes i articles d’opinió.

Coordinació. Planificació i seguiment del procés editorial global. Peticions del client, redacció, gràfics, maquetació, correcció i edició, impressió i distribució.

En equip. Cerca i coordinació de periodistes especialitzats, fotògrafs, dissenyadors, social media…

Online. Continguts online i dinamització a les xarxes per assolir audiència. Optimització SEO del site i continguts publicats. Adequació multimèdia i segons format multiplataforma.

Experiència. Segueix aquí la meva trajectòria professional: linkedin